woensdag 10 augustus 2011

3de Periode 2011

Eergisteren een bericht van de keuken; deze keer weer van de kids! En dat aan het begin van onze laatste dag.

Maandag was het casino, dus 's ochtends het onderwerp bij uitstek aan de ontbijttafel! "Hoeveel geld heb jij verdiend?" "Wat heb jij gekocht van snoep?" "Wat was het tofste spelletje?" En: "Vond je die Bicky Burger vooraf ook zo lekker?"

Gisteren kregen we te maken met enorme stormwind, en toch gingen we naar buiten het dorp in, want kookouder Dries was verdwenen! Gelukkig wisten enkele dorpelingen wel iets en konden we hem toch terugvinden, zodat hij macaroni met hesp en kaas voor ons kon maken.

's Avonds bleef een deel van ons binnen voor een troeteldierenshow en de rest ging achter een geïmproviseerd windscherm zingen.

In het toneel blijkt de Sheriff samen te werken met de bandieten, de snoodaard! Ze hebben een gemeen plan om de Cowboy uit te schakelen...

Tenslotte aan het einde van gisterenavond verdiende Ash zijn 7de badge en besloten de kinderen dat het tijd werd dat Walfred de WalvisPok├ęmon zou evolueren in een Justin Biebermon, we zullen zi hoe dat allemaal verder loopt.

Nog een paar laatste foto's:

En dan zien we jullie morgen (donderdag) tegen 19u00 aan de Jan Frans Willemsschool te Boechout!

Wij maken er nog een knaldag van!

1 opmerking:

  1. Hallo Joppe,
    Bedankt voor je leuke briefje, ik zal blij zijn dat ik je nog eens een dikke knuffel kan geven! Maak er nog een plezante avond van en morgen een aangename terugreis!
    Bedankt iedereen voor de inzet om voor deze kinderen een toffe vakantie te bezorgen!

    Moeke, Vake en Marieke en ook van onze poes

    BeantwoordenVerwijderen