zaterdag 6 augustus 2011

3de Periode 2011

Bijna halfweg, en dringend tijd voor weer eens een update!

De voorbije dagen speelden we erop los. Chipsspel, kriebelspel, microbenspel, duelleerspel, krabben vangen, fietsen zonder fiets, duinspringen, vogelspotten, mensen spotten, bossporten, ... en nog veel meer.

Tussendoor eten we dan snel even 20 kilo spaghetti (sommige kapoenen zelfs zonder handen), 150 hot dogs (uit het vuistje) of 24 kilo wortelpuree met nog 9 kilo spek erbij (met mes en vork), daarvoor nog 20 liter soep en verse chocomousse of een appeltje als dessert! De hoeveelheden zetten we er maar even bij om jullie duidelijk te maken dat de keuken ongerust begint te worden dat de potten te klein zijn...

Alle ouders en andere vrienden en familieleden die thuis voor ons zitten duimen voor goed weer: hartelijk bedankt enneuh... Doe vooral zo voort! We smeren er lustig op los met de zonnecrème!

Gisteren gingen we laat op de avond nog een spel in het donker in het bos spelen, waar we een cowboy uit de handen van aliens moesten redden, dus vanochtend sliepen we een beetje uit. Nu zitten we aan tafel en zo meteen zijn er keuzeactiviteiten.

Vreemde figuren dat er hier trouwens rondlopen! Cowboys, indianen, een sheriff en wat bandieten! De leiding laat ons ook heel de dag naar vier gekleurde balletjes zoeken die ze telkens opnieuw verstoppen. Maar zij moeten zelf ook een eendje zoeken, dat hebben wij nu verstopt, hihi.

Voor het slapengaan krijgen we nog een pokémonpoppenspel te zien over een jongen die trainer wil worden. Alleen heeft hij geen pokémon, maar een walvis uit de zoo van Antwerpen. Toch heeft hij al drie badges kunnen verdienen!

De leiding vroeg ons gisteren tijdens de platte rust om op grote borden boodschappen voor thuis te schrijven en tekenen, dus we sluiten af met de foto's daarvan:
Tot snel!!!

2 opmerkingen:

 1. hey leiding en kinderen,
  Leuk jullie nog eens te lezen.Zo te lezen loopt alles daar supergoed!: lekker eten, de zon aan jullie kant, superleuke aktiviteiten! De kinderen lijken er van te genieten! Doe zo voort in de 2de helft!Wij duimen verder en zullen supercontent zijn jullie terug te zien op donderdag, met veel enthousiaste verhalen!
  Dikke knuffel aan Robbe Huygen, veel knipoogjes aan de andere kids , applaus voor de leiding!

  Marc en Judy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi kids,leiding en keukenploeg,

  Zo te lezen hebben jullie het daar super!!En de kinderen zijn hopelijk een beetje braaf en goed eten kunnen ze precies ook goed!Jullie zullen waaarschijnlijk niet aftellen wegens te leuk maar wij zullen blij zijn jullie terug te zien en hopelijk veel verhalen bij hebben.
  Dikke knuffel voor Lars Thomassen en aan iedereen!
  Bedankt alvast voor de leiding voor de super tijd dat ze onze kids geven en chapeau voor de keukenploeg.

  Johan en Tanja xxx.

  BeantwoordenVerwijderen