dinsdag 20 augustus 2013

Joe, mamy’s papy’s Franky’s Marina’s en al de rest die onze reis volgt!Familie marginal en de volgelingen zijn heelhuids aangekomen op dit prachtige Waddeneiland. De regen hebben we achtergelaten in België, we kwamen hier aan en we hadden al een zonnetje op onze snoet! Ach, af en toe een buitje of twee, maar heel de bende is prima en oké! Ons nanny doet haar best om ons allemaal goed op te voeden, zodat we als nette en voorbeeldige kindjes terug komen. Zo heeft ze ons vandaag ‘Alstublieft en dank u wel’ aangeleerd. Af en toe een tandje bijsteken, maar dat komt hier dik in orde!
Para tocht, improvisatie spelletjes, speed daten, chips spel, kamp dans en uiteraard ons bangelijk kamplied. We amuseren ons hier rot!

Facebook, zelfs dat hebben we hier! Een pen en papier, meer hebben wij daar niet voor nodig. Sappige roddeltjes, ‘wie gaat met wie naar het casino’ en dé hotste boys en girls van het kamp komen we allemaal te weten via onze famous FACEBOOK WALL!

YOLO (op te zoeken op google, zodat je na het kamp zeker kan meespreken met je grave kindjes)

Toedels!
Familie marginal


1 opmerking:

  1. Blij te lezen dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben ! Groetjes aan iedereen en natuurlijk een speciale groet aan onze pechvogel Yannick die het kamp met z'n arm in de plaaster moet doorstaan... Lukt het een beetje met de arm ?

    BeantwoordenVerwijderen